Кашкавал във кори за баница

Дата на публикация: 04.03.2020

Чудесно направи, че го сподели, на много хора ще е от полза рецептата, а мен успя да вдъхновиш за кой ли път и утре с корите за баница ще си панирам кашкавал:.

Приготвяне: Нарежете кашкавала на равни парчета с дебелина около 2 см.

Добави нова снимка. Списъкът се запазва постоянно само ако сте регистрирани. Благодаря, Боби! Аз в случая действах по-мързеливият начин със заливката :. Какво мислите за биохраните? Светкавично меню за вечеря.

Решихме че топенето им в яйца преди пържене можем да го спестим ,защото вкусът не се повлиява отрицателно,а и така ограничаваме излишните калории. И сме направили толкова много, затова е достатъчно да се задържи в яйцата, които харесвате в Люби!

Да ви е сладко!!! При завиването кората става пласта някъде.

То си е цяла нова идея, Вили, ама най-важното е, че е вкусно! Разбира се може плочките да бъдат и по-тънки или по-дебели — няма ограничение.

И със сигурност по-малко цапащо от топенето в яйца-галета-яйца. Намазваме с олио с четка всяко квадратче от корите, поставяме в единия край по средата по парче от кашкавала. Пак ще правя [Изпробвана]. Само че пека във фурната. Не е лошо да се пробва рецептата. От сърце благодаря за рецептата! Така имаме 4 равни парчета от един лист.

Така е. Куп неща съм направил по този начин: Обаче, признавам чак цели парчета Печен е по здравословно и за предпочитане, много съблазнително изглежда. Вие сами преценете. Аз много бързо панирах кашкавала. Паниран кашкавал в кори за баница Рейтинг: Сложност: Изпробвана: 22 Любима на готвача. Боби!

Търсене в този блог

В никакъв случай не набождайте с вилица, защото размекнатия кашкавал ще изтече. Бърз кашкавал на тиган. Видео вкусотии.

Трябва да сте влезли с акаунта си за да може да пишете коментари, че кашкавала се е харесал, запази любимите си рецепти и коментирай в сайта. Паниран камембер. Намазваме всеки правоъгълник с разтопеното масло.

Предложи рецепта Регистрирай се и предложи рецепта. Така е.

Това е предимството на този начин на паниране. Йоланта Делибозова 9 август г. Ще се възползвам от рецептата. Благодаря ти, прегръдка и от мен, мила :.

Бати Мити 31 юли г. Анонимен 14 януари г. Вкисотийка [Изпробвана]. Торта с готови кори за баница. Печена пълнена тиква с локум, плот и. Паниран кашкавал в кори за баница. Намокрената с яйце кора за баница залепва лесно за всеки поднос, и аз вече го пека във фурната Чудесна снимка, ядки и плодове.

Миме. Изкипи докрай.

Трябва да можете с наличната кора да завиете добре парчето кашкавал. Изумително и мързеливо - точно по мой вкус В намазнена тавичка или покрита с хартия за печене подреждаме готовите хапки от кашкавала.

Панирания кашкавал сам по себе си е много вкусен,а с корите за баница ощо повече? Това е предимството на този начин на паниране. Биологично отгледаният зарзават има в пъти по-малко пестициди.

Сподели тази статия:


Свързани материали:

Дискусии: